Patiënt ervaring: “Bij het starten van de therapie kon ik niet iets pijnvrij uit een bestek lade pakken, maar nu, na vijf behandelingen verdeeld over drie maanden, ben ik weer aan het fitnessen.”

Door mijn tweede zwangerschap en bevalling zijn mijn bekken- en rugklachten fors verergerd en ik kreeg ze niet onder controle (terwijl ik zelf manueeltherapeut ben). Na meerdere collega’s te hebben bezocht zonder resultaat, kwam ik terecht bij Spine and Joint Therapie. Zij hebben een hele andere aanpak dan de ‘gewone fysiotherapie’. Na de opstart (veel rusten, ademhalingsoefeningen en belasting terugnemen) ben ik gestart met het versterken van mijn buikspieren. Al snel waren de scherpe randjes van de pijn af. Per behandeling werd er gevraagd waar ik tegenaan liep en werd daar goed naar gekeken. Zo was er na elke behandeling duidelijk verbetering. Bij het starten van de therapie kon ik niet iets pijnvrij uit een bestek lade pakken, maar nu, na vijf behandelingen verdeeld over drie maanden, ben ik weer aan het fitnessen. Ik ben hartstikke blij dat ik uiteindelijk terecht ben gekomen bij Spine and Joint Therapie. 

Lisette