Ervaring: “De combinatie van de benadering van skelet in combinatie met hoe je spieren deze aanstuurt, maakt het verschil.”

Een maand of 4 geleden werd ik doorverwezen naar the Spine & Joint Therapie. Daar werd ik onderzocht. Ik ben al door veel therapeuten onderzocht, er werd zelfs beenlengteverschil geconstateerd en ik liep daardoor jaren met een zooltje in mijn schoen. Maar mijn klachten bleven.

Tijdens het onderzoek bij Wilma Tol werd niet enkel gekeken naar de stand van mijn skelet, maar vooral naar de aansturing van mijn spieren op mijn skelet. Hieruit bleek uiteindelijk geen rugprobleem, maar een probleem in de stand van mijn bekken (door een turnongeval van 33 jaar geleden). 

Wilma hielp mij met oefeningen en steeds ging het beter. Het zooltje raadde zij aan te verwijderen en ook dat voelde goed. 

Deze therapie is het totaalplaatje, de combinatie van de benadering van skelet in combinatie met hoe je spieren deze aanstuurt, maakt het verschil.

We zijn nog geen 6 maanden verder, het gaat nog steeds goed en ik mag zelfs weer sporten! 

Dank je wel, jullie hebben mij zo ontzettend geholpen. 

Michelle